zaterdag 15 november 2014

Zeven dagen lang (231)

9 t/m 15 november

ZONDAG Beest
Die steenmarter bij Heracles Almelo-PSV raakte pas echt in paniek toen hij bij zichzelf dacht: kut, ik loop hier over fucking kunstgras!

MAANDAG Ik Frans Timmermans (I)
Goh, gek dat Frans Timmermans niet spreekt op de nationale herdenking MH-17. Waarschijnlijk heeft hij afgezegd nadat hem was verteld dat de nabestaanden centraal stonden en niet Frans Timmermans.

DINSDAG Stigmatisering
Er is weer een hoop ophef omdat er opnieuw een agressieve wielrenner op een medeweggebruiker in heeft lopen beuken. In Leiden zou een wielrenner vrijdagavond na een botsing met een auto de zwangere bestuurster in de plomp hebben gekieperd.
Maar wat lees ik in de krant? De 'wielrenner' droeg 'een groen lichtgevend hesje' en 'een zwarte rugzak'. Dan is het dus geen wielrenner, maar een forens die op een wielrenfiets naar z'n werk stoempt. Wel bij de feiten blijven, mensen.

WOENSDAG Ziggo (I)
Het regent opzeggingen bij Ziggo sinds bekend is geworden dat het bedrijf de komende jaren shirtsponsor van Ajax wordt.
Er zijn mensen die smalen dat Ajax-supporters toch ook niet hun Opel inruilen omdat het automerk sponsor van Feyenoord is.
Dat is een oneerlijke vergelijking: Opel heeft verder niets met voetbal te maken, Ziggo is wel net het bedrijf dat je tv-aansluiting verzorgt, waarmee je je voetbal in de huiskamer ontvangt.
Ik zeg trouwens niet op. Te veel gedoe. Maar alleen daarom.

DONDERDAG Ziggo (II)
Wordt de Amsterdam Arena nu hernoemd tot Ziggo Dome?

VRIJDAG Wave-fout
KNVB en Heineken kwamen op het onzalige idee 'de langste wave ooit' te organiseren bij Nederland-Mexico, bij Schotland-Ierland heerst een zinderende voetbalsfeer. Alleen al daarom verdienen de Schotten en de Ieren het naar het EK te gaan en wij misschien maar eens een keer niet met dat publiek van ons. Blije eikels.

ZATERDAG Ik Frans Timmermans (II)
Frans Timmermans zit sinds woensdag ook op Twitter: @TimmermansEU. Hij heeft op het moment van schrijven vier foto's geplaatst. Op alle vier is Frans Timmermans te zien.

Geen opmerkingen: