zaterdag 21 december 2013

Zeven dagen lang (193)

15 t/m 21 december

ZONDAG WK Darts begonnen
Yes, Barney door, 3-0, netjes.

MAANDAG Woonakkoord
Adri Duivesteijn is zo'n typische stropdasloze socialist die zogenaamde 'principiële bezwaren' heeft, daar een hoop kouwe drukte over maakt, maar als puntje straks bij paaltje komt zal ook Adri gewoon zijn krabbel plaatsen en zal hij net zo weinig tussen zijn benen blijken te hebben hangen als om zijn nek.

DINSDAG Hulde
De Irritantste BN'er in een reclame is dit jaar Maarten van der Weijden. Zelden was een prijs zo terecht. De zwemmer die we ons toch vooral hadden willen blijven herinneren als de Olympische held van 2008, is nu een halve krankzinnige die met het schuim op zijn bek een aantal zinnen in de camera staat te blaffen.

WOENSDAG Maastricht (I)
Terwijl de gemeenteraad van Maastricht de positie van burgemeester Onno Hoes ter discussie stelt, hebben hooligans van MVV Maastricht het op het terrein van JVC Cuijk voorzien op hun eigen trainer Tini Ruijs. Een van de ventjes roept 'vieze flikker!'
Mij dunkt heeft hij net de verkeerde van de twee voor zich.

DONDERDAG 101
Twee headlines onder elkaar op teletekstpagina 101:
'SP: plunderpensioenpot-politiek'
'Ariel-wasbuiltjes uit de schappen'
Dan weet je zeker dat de redactie inmiddels aan de kerstborrel is begonnen. Zonde trouwens dat Het Woord van het Jaar al is gekozen, anders had die SP'er zeker kans gemaakt. Wel jammer van dat koppelteken.

VRIJDAG Maastricht (II)
Onno Hoes mag blijven, maar Tini Ruijs stapt op.
Mij dunkt blijft hier net de verkeerde van de twee in functie.

ZATERDAG Op de radio
Bing Crosby: 'I'm dreaming of a white Christmas...' O jee, WHITE Christmas. Het is dat Matthijs en Jeroen & Paul ook winterstop hebben, anders waren we de komende tijd bedolven onder het kerstmis = racisme-debat, met een schreeuwende Prem, een jankende Anousha Nzume en Wim Daniëls die ons komt vertellen hoe racistisch dit lied wel niet is.
Overigens lijkt me dat dé oplossing voor Sinterklaas volgend jaar: DWDD en P&W even met vakantie sturen tot het is overgewaaid.

Geen opmerkingen: