zaterdag 21 april 2012

Zes dagen lang (108)

16 t/m 21 april

MAANDAG Baaldag
Vandaag geprobeerd een trein in elkaar te slaan. Verloren.

DINSDAG DWDD
Voor de Graham Norton Show hoef je niet thuis te blijven - gesteld dat je dat al zou willen -, iedere uitzending komt zo'n beetje integraal voorbij in de DWDD-rubriek 'De tv draait door'.

WOENSDAG Chelsea-Barcelona
Na Pepe en Ola Toivonen is Didier Drogba na vanavond de derde genomineerde voor de titel Meest irritante voetballer van het moment. Wat een kloothommel.

DONDERDAG Wasbeer
Wat is toch het geheim van het succes van Racoon, vraag ik me weleens af.
Vandaag hoorde ik 'Don't Give Up the Fight' op de radio en ik denk het nu te weten: de zanger probeert heel hard Paul McCartney na te doen. En komt een heel eind, dat moet gezegd.

VRIJDAG Opbellen
Als er weer eens iemand de nieuwste, met talrijke geavanceerde toeters en bellen uitgeruste mobiele telefoon heeft gekocht, dan is altijd de standaardgrap: Kun je er ook mee bellen?
Maar dat lijkt nu zelfs een serieuze vraag te gaan worden, blijkens een advertentie van Hi: 'Wie belt er nou nog?'

ZATERDAG Overleg Catshuis mislukt
Wat een treurigheid. Wegloper Wilders die de nationale held acteert, Verhagen die via twitter wel durft wat hij voor de microfoons niet durft, Rutte die er zogenaamd niks van snapt. En niet te vergeten de oppositiepartijen die als aasgieren op het stoffelijke overschot duiken. PvdA, SP, GroenLinks, ze kunnen juichkreten nauwelijks onderdrukken en hebben de mond al vol van nieuwe verkiezingen, Samsom voorop. De enige partij die fatsoenlijk en weldoordacht reageert is de ChristenUnie. Slob: 'Laten we met z'n allen eerst een goede crisisaanpak voor het komende jaar realiseren, en dan kunnen we daarna rustig bekijken wanneer er verkiezingen moeten komen.'

Geen opmerkingen: