zaterdag 31 maart 2012

Zeven dagen lang (105)

25 t/m 31 maart

ZONDAG Brinkman
Het spreekwoord zegt: je moet niet spugen in de bron waaruit je hebt gedronken.
Hero Brinkman spuugt niet, hij staat er keihard in te kotsen.

MAANDAG VI 
Voetbal International toont het resterende programma van Feyenoord. Op de 32ste speeldag is het Feyenoord-AZ. Het zal toch niet dat Feyenoord net als vorig jaar (PSV thuis) wéér Ajax kampioen maakt door de directe concurrent van de Amsterdammers te verslaan?

DINSDAG Kuiperij
Sacha de Boer in het Journaal over 75 jaar De Kuip: voor de een een prachtig stadion, voor de ander een raar bouwsel van staal en beton.
Huh? Volgens mij zijn vriend én vijand het erover eens dat De Kuip een prachtig stadion is. Of heeft Jack 'Ajax-pyjama' van Gelder stiekem wat redactiewerk gedaan?

WOENSDAG Pers (I)
Advertentie voorop De Pers: 'Lezers van De Pers kunnen overstappen naar Metro!'
Yeah right, dat is hetzelfde als: C&A failliet, maar u kunt ook gewoon terecht bij Wibra! Of: Nee, Der Zauberberg hebben we niet op voorraad, maar we hebben wel de nieuwe Heleen van Royen!

DONDERDAG Pers (II)
Vandaag mag De Volkskrant reclame maken in De Pers. Volkskrant-columnisten vertellen wat hun relatie is met De Pers. Sylvia Witteman vindt De Pers vooral nuttig om haar poten op neer te leggen als ze in de trein zit of om makreel in te verpakken. Misschien ook handig om je cocaïne in te vervoeren, Sylvia?

VRIJDAG Rust
Vlak voor station Utrecht CS ligt kerkhof Soestbergen. De achterste rij graven ligt merkwaardig genoeg in de richting van het spoor. Die mensen liggen met hun voeten in de sloot en met hun gezicht naar de spoorbaan, waar ze elke dag weer de intercity's achter goederentreinen en vertraagde stoptreinen aan zien sukkelen.
Aan de andere kant ook wel weer een geruststellende gedachte dat je dat allemaal niet meer mee hoeft te maken als je dood bent.

ZATERDAG Met een dun laagje chroom
De blogberichten van deze week zijn voor het eerst in Google Chrome gemaakt. Noodgedwongen, want van de ene op de andere dag bleek Blogger Internet Explorer niet meer te ondersteunen. En zo maakt Google je meer en meer een willoze pion in hun mars naar wereldheerschappij.

Geen opmerkingen: