zaterdag 11 juni 2011

Zeven dagen lang (65)

5 t/m 11 juni

ZONDAG The Optimist
Bestuur, directie en redactie van zoggel.blogspot.com feliciteren vandaag collega-blogger Stefan Meeuws met zijn 25ste verjaardag. Proost!

MAANDAG Helden
Eenmalig weer bijeen: de Vliegende Panters. Gisteren traden ze op in het Vondelpark, begeleid door de New Cool Collective. Met Diederik Ebbinge in een oogverblindend mooie outfit.
Check die footage: Lekker reppe; Stukjes poep.

DINSDAG 'we voelen ons hier net Barcelona'
Ja hoor, daar is er weer eentje, een ingezonden brief van een Vogel uit Spakenburg in de VI. Meneer legt even uit waarom ze niet willen promoveren: 'Moeten wij dan bijvoorbeeld Fortuna Sittard ontvangen dat zes man en een paraplu meeneemt?'
Als er één club is in de Jupiler die altijd een goeie groep hondstrouwe fans meeneemt, dan is het Fortuna wel.
Nog nooit op de verharde weg geweest, maar wel denken te weten hoe het zit.

WOENSDAG Mart
Wonderlijk toch, die virulente haat die zoveel Nederlanders koesteren tegen Mart Smeets. Het is ongetwijfeld waar dat wij het talent voor oprechte bewondering van grootheden missen.
In België ontmoet je steevast verbaasde blikken als je vertelt dat Smeets hier niet alom beschouwd wordt als een groot 'reporter'.

DONDERDAG Max
Ergert u zich ook zo aan die Nuon-reclames met die vreselijke clichémannetjes?
Extra vervelend is dat een van de twee de aanstormende cabaretier Max van den Berg is, na Arie K. dus alweer een humorist die zich vergaloppeert. En Van den Berg is nog wel verantwoordelijk voor 'Het dorp 2011', een geniale actualisering van/satire op de evergreen van Sonneveld en Wiegersma. 'Thuis heb ik nog een mp3...' Check!

VRIJDAG Marleen
De bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg zijn 'onrechtvaardig', aldus ggz-voorzitter Marleen Barth op het NOS-journaal. Marleen Barth, de riant scheefwonende burgemeestersvrouw die privacy van patiënten en beroepsgeheim van artsen verkwanselde aan de verzekeraars. 'Onrechtvaardig'. Met een uitgestreken gezicht.

ZATERDAG Kale leider
Na de Knevel & Vierkanthoofd van gisteravond weet ik het zeker: bij de volgende verkiezingen stem ik op Humberto Tan.

1 opmerking:

ditisstefan zei

Dank! En ook dank voor de video's van de Vliegende Panters. Vage outfits, idd!