zaterdag 5 juni 2010

Zeven dagen lang (21)

30 mei t/m 5 juni

ZONDAG Giro
De Giro d'Italia zit erop, ik heb er drie weken lang van genoten. En dan niet alleen door de fantastische prestaties van de jonge Rabo'ers Mollema (12de) en Kruijswijk (18de!!). Spanning, spektakel, monsterlijke etappes, wielrennen zoals het hoort te zijn. De Tour de France blijft de belangrijkste koers door zijn traditie en historie, maar meer en meer raak ik ervan overtuigd dat je voor het ware wielrennen in mei in Italië moet zijn en in september in Spanje, en niet meer in juli in Frankrijk.

MAANDAG Ironisch
Matthijs van Nieuwkerk die in alle oprechtheid vraagt waarom we in Nederland nooit politici laten uitpraten.

DINSDAG Pluis
'Argentijnen mogen seks tijdens WK, maar alleen met eigen partner.'
Diego heeft de touwtjes stevig in handen.
'Alleen niet met champagne of andere drankjes.'
Wat een regime...

WOENSDAG Weergod
Erwin Krol vandaag tijdens het weerbericht: 'Het was prachtig weer vandaag, veel mensen hebben mij laten weten dat ze het allemaal geweldig vonden.'
WTF? Zijn er mensen die Erwin Krol bellen om commentaar te geven op het weer? Wat doen ze dan, hem bedanken voor het mooie weer???

DONDERDAG Joran van der S.Joran is weer verdachte van een moord. Het lichaam van het meisje is twee dagen na de moord gevonden.
Heeft Joran het deze keer toch minder goed aangepakt. En dat terwijl Chili met een kustlijn van maar liefst 6435 kilometer toch genoeg mogelijkheden biedt.
Amateur.

VRIJDAG 'Rechter vernietigt faillisement BV Veendam'Programma-ideeën voor Patrick Lodiers:
- Boer'nbedrog: "Een slepende soap met ongelooflijke intriges, bizarre plotwendingen, list en bedrog, personages die eruit gaan en plots weer terugkeren, spannende cliffhangers en natuurlijk, hoe ongeloofwaardig ook, een happy end."
- Bij ons in de lege BV (presentatie Jort Kelder): "Jans Norder en BV Veendam leggen uit hoe tonnen sponsorgeld van een lege BV op een begroting kunt zetten en daar glansrijk mee weg kunt komen."

ZATERDAG Arjen Robben
Godverdegodver
http://isarjenrobben.geblesseerd.com/

Geen opmerkingen: