zaterdag 8 mei 2010

Zeven dagen lang (17)

2 t/m 8 mei
ZONDAG Ajax tweede
Naïeve boer van de week: Demy de Zeeuw die zegt niet te snappen waar die felle antipathie tegen Ajax vandaag toch vandaan kwam.

MAANDAG Een en een is twee
Jan Vennegoor degradeert met Hull City
+
Blaise Nkufo verlaat kampioen FC Twente
=
Jan Vennegoor terug naar Twente

DINSDAG The art of comparing II
Ouwe Alaskaanse visser in EenVandaag over de Exxon Valdez-ramp: 'It is worse than your 16 year old daughter being raped by Hell's Angels.'

WOENSDAG Waargebeurd
Om winst te maken moet je eerst investeren.
Ik zie in de vroege ochtend een zwerver op de grond zitten. Voor hem staat een laptop(!) opgesteld. Hij zingt luid mee met karaokenummers die uit de laptop opklinken. Voor dat zingen hoopt hij wat geld te krijgen.

DONDERDAG Laptopzwerver verklaard
De moeder in Sprakeloos van Tom Lanoye geeft de juiste duiding van hetgeen ik hierboven beschreef: 'Als ge iets doet, moet ge het goed doen. Zelfs bedelen en zwerven.' (p.76)

VRIJDAG Louis, König
In München is het traditie de coach te overgieten met bier bij het behalen van de titel. Louis van Gaal heeft zijn spelers al duidelijk gemaakt dat hij daar niet van gediend is.
Maar Louis is toch een Feierbeest?

ZATERDAG Wavin' vlag
Vanaf volgende week op dit blog: ruimschoots aandacht voor het WK!
De theme song is dit keer alvast prima. 'Wavin' flag' van K'naan - u kent het nummer misschien al van de coca cola-reclame - is aanstekelijk en enthousiasmerend: BELUISTER

Geen opmerkingen: