zaterdag 1 november 2014

Zeven dagen lang (230)

26 oktober t/m 1 november

ZONDAG De klok verzet
En uur langer slapen, zegt men dan zo mooi. In de praktijk is het gewoon een uur eerder wakker worden.

MAANDAG De ware Occupy
Bindend terugkijkadvies: de Tegenlicht-docu 'Baas in eigen club', over hoe supporters hun club terugveroveren op het grote geld, met onder meer FC United of Manchester, Portsmouth en de 'Hillers' van Coventry City.

DINSDAG Huub oe oe
'De Dijk vrijuit na oerwoudgeluiden.' (Telegraaf)
Die Huub van der Lubbe komt ook overal mee weg.

WOENSDAG Stop de ongelijkheid
Bindend leesadvies: Telstar-voorzitter Pieter de Waard gaat er met gestrekt been in over de beloftenelftallen: 'Ze gaan betalen of ze rotten maar op en gaan lekker met zijn drietjes tegen elkaar voetballen op maandagavond.'

DONDERDAG Timmerfrans
Jean-Pierre Geelen wil dat een 'imagodeskundige' komt verklaren 'hoe de reputatie van Timmermans zo plotseling kon kantelen, van de wereldwijd bejubelde emotionele spreker afgelopen zomer voor de VN, tot [...] de berekenende, pathetische brekebeen die columnisten, commentatoren en portrettisten sinds kort van hem maken'. (Volkskrant)
Misschien is het gepaster om eens een mediadeskundige in te schakelen die komt verklaren waarom het zo lang heeft geduurd voor die zogenaamde kenners pas sinds kort doorhebben hoe Timmermans echt is.

VRIJDAG De witte sloper
Nu is melk opeens weer ongezond volgens een paar onderzoekers.
Ik durf te wedden dat voor elk voedingsmiddel of elke drank wel een onderzoek te vinden is dat zegt dat het goed voor je is én een onderzoek dat zegt dat het ongezond is.

ZATERDAG 65
'Het kabinet wil doorwerken na 65 makkelijker maken.' (Volkskrant)
Briljant idee, de jeugdwerkloosheid is immers nog niet hoog genoeg...

Geen opmerkingen: