zaterdag 14 juli 2012

Zeven dagen lang (120)

8 t/m 14 juli

ZONDAG Held
Tussen alle Sportzomer-dieptepunten is er gelukkig nog een eenzaam hoogtepunt te bejubelen: Roger Federer wint Wimbledon. Ik dacht dat het er nooit meer van zou komen. Bedankt, Roger.

MAANDAG Charlie Sheen
Genoten van de Charlie Sheen Night op Veronica, met de door de kijker gekozen top 5 Two and a Half Men-afleveringen. Hij is echt een groot acteur. Eeuwig zonde dat zijn leven een karikatuur van dat van zijn personage is geworden.

DINSDAG Sporen
De NS denkt blijkbaar dat iedereen in juli op vakantie is: het halve spoorwegnet ligt eruit vanwege 'geplande werkzaamheden'.
U kunt omreizen via Schiphol, meldt de website. Er rijden geen treinen tussen Schiphol en Utrecht in verband met een stroomstoring, meldt de omroepster. En de Zomertoer is ook al stiekem afgeschaft.

WOENSDAG Spatie
'Dit is een bericht voor studenten met een week abonnement.'
Had het abonnement dan ook geplastificeerd!

DONDERDAG Hunkering
If I miss my chance, I didn't even try
I'm not one to regret, Christmas in July
If my timing is bad, like a fish on a bike,
Would you let me pretend, Christmas in July?
(Sufjan Stevens - 'Christmas in July')

VRIJDAG Durf te vragen (III)
Als je heel slechte ogen hebt en een bril van -8 moet dragen, kijk je dan altijd minachtend?

ZATERDAG Zorgen
Er wordt wat af geklaagd over de regen dezer dagen, maar denk eens aan wat de maïs te lijden heeft. Wij mensen kunnen een regenpak aantrekken of een paraplu meenemen, of gewoon binnenblijven, maar de maïs heeft het zwaar. Tuurlijk, een afwisseling van zon en regen is goed voor de maïs, maar het heeft de laatste weken zo veel geregend dat er vele verzopen hoeken zijn - bij het zaaien begin mei was het ook al zo nat - en ik er nog bijna nergens de pluim in zie zitten, terwijl het morgen toch al de derde zondag van juli is.

Geen opmerkingen: