zaterdag 20 november 2010

Zeven dagen lang (40)

14 t/m 20 november

ZONDAG Regen
Belgische scheidsrechter bij inspectie speelveld: 'In Nederland zouden ze de match afgelasten.' Waarop de leidsman besluit de wedstrijd door te laten gaan.
Ik ben heel benieuwd of hier sprake is van een causaal verband.

MAANDAG Crimineel
Als ook nog bekend zou worden dat Eric Lucassen ergens heeft ingebroken is hij definitief de Wijnand Duyvendak van de PVV.

DINSDAG De staat van het land
Verwacht je belangrijke post, staken de postbodes.
Wordt de post weer bezorgd, staat er een kale idioot door je brievenbus te wateren.

WOENSDAG Holland-Anatolië 1-0
Leert de KNVB het nou nooit? Een vriendschappelijke thuiswedstrijd regelen tegen Turkije. Dan speel je dus gewoon een uitwedstrijd in eigen huis.
Of:
Slim van de KNVB. Een vriendschappelijke thuiswedstrijd regelen tegen Turkije. Dan speel je sportief dus gewoon een zware uitwedstrijd, maar met de recettes van een thuiswedstrijd.

DONDERDAG NRC
Anja Meulenbelt (SP, afdeling Palestina) zegt haar abonnement op NRC Handelsblad op omdat hoofdredacteur Vandermeersch als nieuwe columnisten Femke Halsema (GL), Ton Elias (VVD) en Martin Bosma (PVV) heeft vastgelegd. Een betere aanwijzing dat hij op de goede weg is kan Vandermeersch niet krijgen.

VRIJDAG NS
Arie van der Zwan kan na vandaag definitief een nieuw boek over de NS schrijven: November 2010. Rampmaand zonder weerga voor de Nederlandse Spoorwegen.

ZATERDAG Ajax-PSV 0-0
Krankzinnig: Luís Suarez (Ajax) bijt Otman Bakkal (PSV) vol in het sleutelbeen.
Bij nader inzien toch niet zo vreemd, want elke speler maakt gebruik van zijn karakteristieke wapen. Ibrahimovic heeft lange slungelarmen en deelt dus vaak een elleboog uit, Suarez heeft knaagdiertanden en knaagt dus aan zijn opponent.

1 opmerking:

ditisstefan zei

Idd erg matig van de ns. Ik vond de interland erg saai en overbodig trouwens. Ajax - PSV was wat dat betreft iig boeiender, al was t niet echt hoogstaand...