vrijdag 1 februari 2008

Held

Is het een hoax of komt er binnen afzienbare tijd een Peter R. de Vries action figure op de markt? Zondagavond weten we het...

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hahahaha!

Bob van Tiel zei

Ben inderdaad benieuwd. Misschien is hij wel Natalie Holloway. Dat zou zeker een mooie uitzending opleveren...

Tim van Dun zei

Ooit persifleerde Paul Groot Peter R. de Vries in Kopspijkers. Toen kwam hij daadwerkelijk aanzetten met de "Peter R. de Vries action hero"! Een pop die "hele goeie contacten in het criminele poppencircuit" had. ;) Ik moest er door jouw blog ineens aan terugdenken, haha. Wellicht komt deze pop echt op de markt als Peter R. komende zondag hoge ogen gooit met zijn onthullingen!

Anoniem zei

Wel schandalig dat we voor de kijkcijfers moeten wachten tot zondag.

Jeroen Dera zei

Peter wil gewoon over Boer zoekt vrouw heen. Ik geloof die Joran al niet sinds ik hem voor het eerst met zijn domme hoofd op tv zag, dus ik ben benieuwd =P

Anoniem zei

@ Tim, volgens mij doelde Marc hier ook op haha, ik zag dat fragment ook meteen weer voor me!

Marc van Zoggel zei

Die persiflage van Groot was inderdaad briljant ja :D

En Jeroen, ik heb er altijd exact hetzelfde over gedacht. Vooral door dat 'domme hoofd' en zijn misselijke uitspraken ("de hele zaak heeft ook voordelen, ik heb nu meer aanspraak van meisjes met het uitgaan") heb ik hem nooit gemogen.

Ik ben ook echt benieuwd wie de 'onbekende vriend' is. Het schijnt nu dat die twee vrienden Diepvriesj en Sixpack er helemaal niks mee te maken hebben. Wellicht heeft Joran hen ook voor zijn karretje gespannen. We zullen het morgenavond zien.

Anoniem zei

Ik vind dat Joran zich niet erg hoofs gedragen heeft. Dat mag je gerust als een understatement beschouwen. Of zijn bekentenis nu verzonnen is of niet, dat doet eigenlijk helemaal niet terzake. Feit is dat deze jongen niet deugt en zo spoedig mogelijk moet worden opgeborgen in de diepste krochten van de hel.
Of met een blok beton aan zijn benen hoeplakee de Noordzee in.
Onvoorstelbaar vond ik vooral dat offciertje van justitie Mos spreekt over 'een intelligente jongen'. Uitgekookt misschien, maar dat is altijd nog iets anders dan intelligent. Enfin, verder wens ik er geen woorden meer aan vuil te maken.