zondag 23 december 2007

[Lijstjesmaand] (23): Logs op ditisstefan

We gaan de vierde week van de Lijstjesmaand in en u kunt nog negen keer een top vijf bekijken. Te beginnen vandaag met de top 5 van logs op ditisstefan.nl. Stefan - troubadour, dichter, TB-adept - smeekte om zo'n top 5. Dan ben ik de beroerdste niet om aan zijn smeekbede te voldoen - ook omdat Stefan met angst en beven een masculien-eenzame tweede helft van het studiejaar tegemoet ziet.

ditisstefan.nl is het persoonlijke blog van Stefan. De site wordt zeer regelmatig geüpdatet en bevat een keur aan berichten over voornamelijk muziek, maar ook literatuur, randzaken en persoonlijke zielenroerselen komen aan bod.

Top 5 ditisstefan.nl

1) Vrouwentitels (Geniaal. Zijn angst als enige man in de studiegroep over te blijven lijkt me gerechtvaardigd.)
2) Een paspoort aanvragen (Intrigerend inkijkje in de bureaucratische jungle die een democratische rechtsstaat kan zijn.)
3) Beste Carice, (Grappige maar ook treffende fictieve brief aan Carice van Houten over de persoonlijke relatie van Stefan en Carice.)
4) Eerbetoon aan Herman Finkers (Enige juiste openingszin: 'Het gaat gelukkig weer beter met Herman Finkers.' Bevat ook een transcriptie van Finkers' hilarische 'Ganzen'.)
5) Kruispunten (Onbegrepen opening van Stefans creatieve proza onder de titel Mooie ogen zien niet mooier. Ik kijk reikhalzend uit naar meer.)

1 opmerking:

ditisstefan zei

Ik ben... 'ontroerd'.

Snif.

(en wat betreft je keuzes: een goede selectie)