maandag 12 maart 2007

Hattrick: seizoen 20


Gisteren eindigde het 20e Hattrickseizoen voor de FC TOP Oss met een keurige 2-0 overwinning op FC Baloverhetdak, waardoor we als 4e zijn geëindigd in de VI.400.

Waar gaat dit over? Over de online voetbalmanagergame 'Hattrick' (zie de links). Het is een schitterend spel waarbij je de eigenaar van een virtuele club bent en alles tot in details kunt regelen. Opstelling, tactiek, transfers, medewerkers, stadion, alles is in jouw handen. Nog leuker is het feit dat je 'supporter' kunt worden: door een kleine jaarlijkse contributie te betalen wordt het mogelijk een logo te ontwerpen (op de afbeelding het logo van FC TOP Oss), persberichten te schrijven en talloze statistieken bij te houden. Ook opent de wereld van de community zich voor de supporter. Je kunt lid worden van federaties en zo op de forums met gelijkgestemden ouwehoeren over van alles en nog wat.

FC TOP Oss bestaat inmiddels zes seizoenen en is kampioen geworden in de negende en achtste divisie, als vice-kampioen van de zevende divisie gepromoveerd, na degradatie uit de zesde divisie in de zevende divisie door kampioen te worden opnieuw gepromoveerd en ontwikkelt zich nu tot een stabiele zesdeklasser. Spelers als Bouke Huttner, Leon Thomas, Pe Rijnen en Imko Koks groeien uit tot clubiconen die aan de zijde van absolute buitenlandse sterren als Marcos Costa, Joaquin Cenador en Matthäus Ausfelder de eer van FC TOP Oss en manager Zoggel verdedigen. De eindstand van seizoen 20 in de zesde divisie 400:


1.Freegoal 14-32
2.FC Baloverhetdak 14-30
3.Spartak Smirnov 14-23
4.FC TOP Oss 14-23
5.The Temed's 14-19
6.Perfect Circle 14-16
7.FK Red Star 14-15
8.Lekkerkerk 14-6

Op deze plaats zal ik vanaf heden de ontwikkelingen binnen de altijd bruisende FC TOP Oss bespreken. Forza FC TOP Oss!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Okey, eerste comment hier Marc! En het moet nou net weer over Hattrick gaan. Ah, Hattrick, laat je spelers gewoon "lekker genieten" van de wedstrijden. :-P

Nou, nu nog wat meer lezers en commenters krijgen, he. Eén is een begin.

Marc van Zoggel zei

Hey Bram, je had ook op een ander bericht kunnen commenten hè ;)

Maar je hebt in ieder geval de eer om de eerste commenter op deze weblog te zijn. Dat pakken ze je nooit meer af. En about Hattrick... Ik weet zeker dat mijn spelers genieten van hun wedstrijden, aangezien ze bij zo'n mooie club mogen spelen :)